"Het pand heeft dankzij FAVO Reclame een mooie, professionele uitstraling zodat je meteen in 1 oogopslag ziet: hier zit Poolstar."

“Toen we begin 2021 een nieuwe vestiging openden wilden we dat pand graag moderniseren; het paste niet bij ons bedrijf. FAVO Reclame heeft het hele pand gewrapt zodat het helemaal in onze stijl is. Dat ging verbazingwekkend snel: in 5 dagen was het klaar. Het was een grote stap, maar dankzij de goede communicatie en de vooraf gemaakte visualisaties wisten we dat het mooi zou worden. We waren hierover zo tevreden dat FAVO Reclame ook de kledinglijn voor 20 á 30 van onze werknemers heeft verzorgd, van truien tot softshell-jassen. En binnenkort is ook het wagenpark aan de beurt. Het staat gewoon goed als er 3 bussen met het Poolstar-logo aan komen rijden bij een klant en hier vervolgens een aantal werknemers in dezelfde bedrijfskleding uitstappen. Dat straalt direct professionaliteit en vertrouwen uit.”

referentie-poolstar.png
Ellen van Dijk , Poolstar Zwembaden

Over Poolstar

Poolstar Zwembaden installeert droomzwembaden op maat in heel Nederland en België. De bouwkundige zwembaden blinken uit in kwaliteit en afwerking en hebben een lange levensduur. Ook voor service, onderhoud en accessoires zijn klanten bij Poolstar in Teteringen aan het juiste adres.

Wij leverden
favo-reclame-bedrijfskleding-bedrukken.png
Bedrijfskleding
Draag uit wie je bent!

Of je nu een nette polo met bedrijfslogo zoekt of juist een shirt dat jullie vereniging zeker laat opvallen, FAVO Reclame zorgt voor kleding met kwaliteitsbedrukking.

Meer over kleding Meer over kleding
wagenpark-belettering-vd-buijs-install-favo-reclame-11-2.jpg
Voertuigreclame
Wrappen en beletteren

Altijd je eigen reclamekaravaan! FAVO Reclame is specialist in belettering en wrapping van auto’s, bussen en vrachtwagens. Van een subtiel bedrijfslogo tot complete make-over.

Meer over voertuigreclame Meer over voertuigreclame
img_0300-2.jpg
Binnenreclame
Een nieuwe look voor je interieur!

Geef je huis, kantoor of winkel een snelle metamorfose met binnenreclame. Naadloze prints tot wel 12 meter breed waarmee muren, ramen en kasten een heel nieuwe look krijgen.

Meer over binnenreclame Meer over binnenreclame
Meer referenties
"Wij werken al 10 jaar heel prettig samen met FAVO Reclame. Zo hebben ze onze bussen beletterd, maar ook het pand een nieuwe uitstraling gegeven."
referentie-waterwellness.png
- Corné van Opstal, Water Wellness
Lees verder
Lees verder
"Van busbelettering tot drukwerk, FAVO Reclame heeft altijd een passend antwoord op onze vraag. Wij zijn fan van FAVO!"
referentie-dewildbv.png
- Jarno Daamen, De Wild BV
Lees verder
Lees verder
wesley_favo_website(1).png
Geïnteresseerd geraakt?
Wij helpen u graag verder!
Wesley van Genk