Aanleveren bestanden

Om een zo hoog mogelijke kwaliteit te garanderen, uw bestelling snel te kunnen leveren én de kosten laag te houden, is het belangrijk dat de bestanden in het juiste bestandsformaat worden aangeleverd. Het liefst ontvangen wij uw bestanden in de volgende formaten: EPS, PDF, CDR of AI.

Vector

EPS, PDF, CDR en AI zijn vectorbestanden. Een vector bestand bestaat uit lijnen, vlakken en vormen. Het voordeel van vector bestanden is dat ze verschaald kunnen worden zonder verlies van kwaliteit. Het wil echter niet zeggen dat een van de eerder genoemde bestanden altijd een vector bestand is. Mocht u hiervan niet zeker zijn, dan kunnen wij dit altijd voor u controleren.

Pixel

Wanneer een pixelbestand wordt vergroot, zie je dat de pixels steeds meer blokkerig worden. Voorbeelden hiervan zijn JPG, PNG of GIF bestanden. Het wil echter niet zeggen dat een van deze bestanden niet goed genoeg is. Het kan namelijk zijn dat deze bestanden in de juiste resolutie zijn opgeslagen. Ook hiervan kunnen wij de kwaliteit voor u controleren.
Mocht het zo zijn dat de kwaliteit niet in orde is en u bent niet in de mogelijkheid zijn om een van de vector bestanden aan te kunnen leveren, dan zijn wij genoodzaakt hier extra kosten voor te rekenen.