"No-nonsense, nuchter en goed advies. Als we iets aan FAVO Reclame vragen, dan weten we gewoon dat het goed komt. Zonder gedoe."

“In eerste instantie zijn we bij FAVO Reclame terecht gekomen voor onze bedrijfskleding, waaronder polo’s en windjacks. Die samenwerking was erg prettig, dus toen ons bedrijf ging verhuizen en het nieuwe pand aangepakt moest worden was het een logische stap om hen te benaderen. Er werd goed meegedacht over wat er moest gebeuren en wat de mogelijkheden waren. Daarbij zijn ons bestaande logo en kleurenpalet door FAVO Reclame vertaald naar interieurwraps, bestickering, vlaggen, gevelreclame met verlichting en geveldoeken. En je merkt dat je zoveel meer zichtbaar bent nu. Het pand is echt een eye-catcher, zonder dat het schreeuwerig is. Echt heel erg mooi. Ook de samenwerking ervaren wij als heel prettig. Je krijgt eerlijk advies op een no-nonsense manier die ook heel goed bij ons bedrijf past.”

referentie-huijbregtsvastgoedadvies.png
Anja Mouws, Huijbregts Vastgoedadvies

Over Huijbregts Vastgoedadvies

Huijbregts Vastgoedadvies is er voor iedereen die inzicht of ondersteuning nodig heeft bij het beheren van vastgoed. Het team van deskundige adviseurs kan energielabels opstellen en registreren, bouwkundige keuringen en vooropnames verzorgen en NEN-metingen doen voor bijvoorbeeld conditiebepaling.

Wij leverden

img_0300-2.jpg

Binnenreclame
Een nieuwe look voor je interieur!

Geef je huis, kantoor of winkel een snelle metamorfose met binnenreclame. Naadloze prints tot wel 12 meter breed waarmee muren, ramen en kasten een heel nieuwe look krijgen.

img_5933.jpg

Buitenreclame
Herkenbaarheid en zichtbaarheid

Een bedrijfspand met uitstraling! FAVO Reclame maakt gevelreclame die past bij jouw onderneming. Belettering, borden, vlaggen of zelfs verlichting: wij zorgen dat jouw bedrijf wordt gezien.

Gerelateerde projecten

img_6175.jpg
Binnenreclame
Buitenreclame

Signing binnen en buiten
Huijbregts Vastgoedadvies

Lees verder

Meer referenties

"Klantgericht en afspraak is afspraak"

referentie-poppelaarstransport.png
Ron Poppelaars, Ron Poppelaars Transport
Lees verder

"Een uitzonderlijk project vanwege de grootte en logistieke uitdagingen. Maar mede dankzij de door FAVO Reclame geleverde uitingen kreeg het extra naamsbekendheid."

referentie-maas-jacobs.png
Sooi Laurijssen, Maas-Jacobs
Lees verder

Geïnteresseerd geraakt?
Wij helpen u graag verder!

Wesley van Genk
wesley_favo_website(1).png