"Een uitzonderlijk project vanwege de grootte en logistieke uitdagingen. Maar mede dankzij de door FAVO Reclame geleverde uitingen kreeg het extra naamsbekendheid."

“Wij werken al jarenlang samen met FAVO Reclame. Iedereen binnen ons bedrijf die een reclame-uiting nodig heeft weet het bedrijf te vinden. Maar voor het project POST Breda hadden we meer nodig dan de standaard promotie. Vanwege de grootte en de locatie in het centrum van Breda bracht het project bepaalde uitdagingen met zich mee. FAVO Reclame is hier daarom al in het voortraject bij betrokken om te overleggen wat er allemaal mogelijk was. We wilden verschillende reclame-uitingen in en op het pand, waaronder een enorme gevelreclame die - voor een optimaal resultaat - ook nog eens de hoek om moest. Dat bracht extra eisen met zich mee op het gebied van o.a. veiligheid. De locatie was moeilijk bereikbaar voor de monteurs en de materialen die ze gebruiken. Maar uiteindelijk is alles helemaal volgens de timing die we voor ogen hadden door FAVO Reclame geleverd en geïnstalleerd!”

referentie-maas-jacobs.png
Sooi Laurijssen, Maas-Jacobs

Over Maas-Jacobs

Maas-Jacobs is in de regio West-Brabant en inmiddels ook ver daar buiten bekend als projectontwikkelaar, bouwbedrijf en producent van kunststof kozijnen. Met lef, creativiteit en respect voor de omgeving ontwikkelt en realiseert Maas-Jacobs kleinschalige en middelgrote woon- en winkelprojecten, zowel nieuwbouw als transformatie van bestaande panden.

Wij leverden

img_5933.jpg

Buitenreclame
Herkenbaarheid en zichtbaarheid

Een bedrijfspand met uitstraling! FAVO Reclame maakt gevelreclame die past bij jouw onderneming. Belettering, borden, vlaggen of zelfs verlichting: wij zorgen dat jouw bedrijf wordt gezien.

img_4599-2(1).jpg

Drukwerk
Van visitekaartje tot magazine

FAVO Reclame levert voor iedereen drukwerk op maat! Van opvallende posters tot persoonlijke visitekaartjes en van professioneel briefpapier tot feestelijk jubileummagazine.

Gerelateerde projecten

Banner Spandoek Post Breda 2.jpg
Binnenreclame
Buitenreclame

Signing binnen en buiten
Post Breda

Lees verder
maas-jacobs-bouwplaats-signing-veiligheid-favo-reclame-07.jpg
Ontwerp
Buitenreclame

Signing bouwplaats
Maas-Jacobs

Lees verder

Meer referenties

"Het pand heeft dankzij FAVO Reclame een mooie, professionele uitstraling zodat je meteen in 1 oogopslag ziet: hier zit Poolstar."

referentie-poolstar.png
Ellen van Dijk , Poolstar Zwembaden
Lees verder

"Van busbelettering tot drukwerk, FAVO Reclame heeft altijd een passend antwoord op onze vraag. Wij zijn fan van FAVO!"

referentie-dewildbv.png
Jarno Daamen, De Wild BV
Lees verder

Geïnteresseerd geraakt?
Wij helpen u graag verder!

Wesley van Genk
wesley_favo_website(1).png