favo-reclame-bedrijfskleding-bedrukken.png
Ron Poppelaars bedrijfskleding FAVO Reclame

Of je nu een nette polo met bedrijfslogo zoekt of juist een shirt dat jullie vereniging zeker laat opvallen, FAVO Reclame zorgt voor kleding met kwaliteitsbedrukking.

Laat jezelf zien! Met onze professionele druk- en borduurmogelijkheden voor kleding creëer je op eenvoudige wijze eenheid in je team én laten jullie zien waar je voor staat. Van een klein bedrijfslogo op de borst van een blouse of polo voor een zakelijke en herkenbare uitstraling van je personeel tot shirts met een wervelende rugbrede print voor alle leden van jullie vereniging.

FAVO Reclame heeft verschillende mogelijkheden voor het personaliseren van bedrijfs- of vrijetijdskleding. Voor bedrukking heb je daarbij de keuze uit flexdruk of zeefdruk. Samen kijken we, aan de hand van je ontwerp en de functie van het kledingstuk, naar wat de beste keuze is voor jouw doeleinden. Voor logo’s en personalisatie van kledingstukken is borduren erg geschikt. En of het nu gaat om 10 of 1000 stuks, bij FAVO Reclame zorgen we altijd voor een passende oplossing voor jouw organisatie of vereniging.

Een aantal voorbeelden

bedrijfskleding-rva-tuinen-favo-reclame-16(2).jpg
bedrijfskleding-rva-tuinen-favo-reclame-kleding-bedrukken-16.jpg
img_7652.jpg
img_7665.jpg
vissenberg-sierteelt-bedrijfskleding-favo-reclame-23.jpg
vissenberg-sierteelt-bedrijfskleding-favo-reclame-08.jpg
rt-metselwerken-bedrijfskleding-bedrukken-favo-reclame-11.jpg
rt-metselwerken-bedrijfskleding-bedrukken-favo-reclame-16.jpg
+4 Foto's

Geïnteresseerd geraakt?
Wij helpen u graag verder!

Wesley van Genk
wesley_favo_website(1).png