FAVO Reclame als hoofdsponsor aanwezig bij De Speer van Rijsbergen

dsc002132.jpg

Afgelopen zondag was FAVO Reclame als hoofdsponsor aanwezig bij De Speer van Rijsbergen, een fietsevenement georganiseerd door Wielerdorp Rijsbergen. Uiteraard fietste er ook een FAVO fietsteam mee. Zij reden tijdens deze 4e editie van het evenement de 100 kilometer route.

FAVO Reclame zorgde voor alle signing (slimframes, borden, roll up banners, route pijlen en spandoeken) in de nieuwe huisstijl van Wielerdorp Rijsbergen. Daarnaast verzorgde FAVO voor de nieuwe kleding voor de organisatie en vrijwilligers. Voor dit wielerfeest leverden wij onder anderen 150 bedrukte t-shirts. Twee weken eerder was Wielerdorp Rijsbergen medeorganisator voor de finish van de ZLM tour in Rijsbergen. Voor dit evenement leverden wij eerder ook al diverse signing.

Na afloop van de tocht zijn we goed in de watten gelegd door de organisatie in de VIP-tent. Echt een aanrader! Organisatie Wielerdorp Rijsbergen, bedankt hiervoor!

FAVO fietstenue

Wil jij net als het FAVO fietsteam ook over de fietspaden flaneren in een FAVO-outfit van het merk BioRacer? Stuur dan een mail naar info@favoreclame.nl. Voor € 85,- excl. BTW ga je zeker 4 km/u gemiddeld harder.

favo-beekzicht-2.png

IN 2023 GAAN WIJ BOUWEN!

Lees verder
wagenpark-belettering-vd-buijs-install-favo-reclame-16-2.jpg

Voel je een professional

Lees verder

Geïnteresseerd geraakt?
Wij helpen u graag verder!

Wesley van Genk
wesley_favo_website(1).png