Wat is printerieur?

Printerieur, wat is dat? Binnen de interieurbranche heerst een nieuw fenomeen, printerieur welteverstaan. Het woord zegt het eigenlijk al – een combinatie tussen print en interieur – maar wat houdt dit nu precies in? Moeten we nu denken aan 3d geprinte tafels en stoelen? NEE!! Printerieur gaat veel verder.
ALLERLEI materialen kunnen worden bedrukt met een print zoals bijvoorbeeld karton, papier, glas, hout, steen en textiel.
Dit resulteert van sfeerbepalende wandvisuals, deuren in de huisstijl kleuren, ramen bedrukt met transparante afbeeldingen tot deurmatten met logo!

Van kinderkamer tot winkelinrichting, van muur tot complete vergaderzaal.
Printerieur is een perfecte uitkomst als je jouw woonkamer of bedrijfspand zo wilt inrichten dat niemand anders ook heeft, alles behalve standaard!

Wallcover

Hoe gaaf is dat? Elke dag wakker worden met uitzicht over de skyline van je favoriete stad? Of liever met die superfoto van de kinderen. U hoeft geen rekening meer te houden met de grenzen van gewoon behang. Bedenk een eigen behang print. Liever een print op de muur van de favoriete voetballer van uw kind of een complete wand in de huisstijl van uw eigen bedrijf. Bepaal zelf de sfeer die u wilt laten zien, volledig op maat gemaakt. Bekijk hier meer wallcovers, gemaakt en geplakt door FAVO Reclame.

Deuren beplakt met folie mat   Foto op muur 

Deuren met print of in andere kleur

Uw klant of gast komt binnen, het eerste wat ze zien is de entree, de deuren, de wachtkamer en/of de kantine. Hoe tof is het dat zij hier al de missie van uw bedrijf proeven? Dit kan met de complete missie of slogan vermeld op de muur, maar ook door foto’s van bedrijfsactiviteiten af te beelden op de deuren. De folie die FAVO Reclame gebruikt zijn van hoge kwaliteit en net zo sterk als een fineerlaag. Verkrijgbaar in mat en glans.

Denk aan:
– Een slogan op de deur
– Deuren bedrukt met foto’s van uw producten of diensten
– Deuren beplakt met folie in de huisstijl kleuren
– Naam of afdeling op deur geprint
– Andere wensen….

Raambekleding

Ramen zijn prima geschikt als reclamemedium. Prints op ramen kunnen op vele manieren uitgevoerd worden. FAVO Reclame werkt enkel met hoge kwaliteit materialen zoals bijvoorbeeld SQUID. Teksten en visuals kunnen door ons op uw winkel- of kantoorramen worden aangebracht. Ook is belettering met een (semi) transparante folie mogelijk. Een verrassend effect is het resultaat.

Ideeën voor print op deur – muur – raam

Er kan een ontwerp van elk idee worden gemaakt compleet in de door uw gewenste kleuren, afbeelding en sfeer. Maar er zijn ook een heleboel foto’s, illustraties, infographics en kunstwerken die rechtenvrij zijn en dus overal voor mogen worden gebruikt. U kunt zelf ontwerpen en/of plakken maar FAVO Reclame wilt ook graag alles voor u uit handen nemen, van ontwerp tot montage!
Een makkelijke, snelle en goedkope manier om uw interieur snel te veranderen en een geheel nieuwe look te geven.
Informeer gerust naar de mogelijkheden en neem vandaag nog contact met ons op!